Holmár Gyöngyi fodrász

IMG_6812

A szakma elhivatott képviselője. Legjobb tudásával segít vendégeinek megtalálni a megfelelő színt és formát. Majd folyamatosan fenntartani azt. L’Oréal termékekkel biztosítja a haj egészséges szépségét. Sok tanítványa dolgozik a főváros kerületeiben.

Páros héten: délelőtt
Páratlan héten: délután
Bejelentkezés: +3620 4262700

Munkánkkal szeretnénk Önt minél szebbé, előnyös megjelenésűvé tenni, ezzel a jó közérzetét, magabiztosságát segíteni, mely az élet minden területén rendkívül fontos! Ehhez a L’Oreal professzionális termékei nyújtanak segítséget, melyek a legjobbak az Ön haja számára.

Az üzletekben kapható L’Oreal termékek jó minőségűek, de a nagyközönség számára készülnek, általánosak, nem egyediek. A szalonunkban használt professzionális anyagokkal viszont kizárólag az Ön hajának legmegfelelőbbet tudjuk nyújtani.

Természetesen igényei szerint szívesen nyújtunk segítséget, mind stílusban, mind az Ön számára legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Itt nem csak a hölgy vendégeinkről van szó, hanem természetesen az urakra is gondolunk, hiszen a mai világban legalább olyan fontos az urak megjelenése is, mint a hölgyeké! A L’Oreal ebben is egyedül álló, hiszen kifejlesztett egy, – csak a férfiak számára szóló – termékcsaládot.